Kad Wolverine sretne živo srebro?

Sadržaj:

Kad Wolverine sretne živo srebro?
Kad Wolverine sretne živo srebro?

Video: Kad Wolverine sretne živo srebro?

Video: Kad Wolverine sretne živo srebro?
Video: Новый фантастический фильм#bmw #mercedes #jeep #love #кино 2024, Ožujak
Anonim

Prema Wolverineu, on i Quicksilver su se upoznali negdje nakon 2006., navodeći da Quicksilver može ući bilo gdje. To implicira da Quicksilver stari sporije i da isto tako nije izgubio brzinu unatoč tome što ima oko 67 godina.

Kako je Wolverine znao za Quicksilver?

Pa, nekako je tako. Što je u teoriji je jednostavno: Wolverine je susreo Quicksilvera, imala su njegova sjećanja na vrijeme izbrisana, a nakon što je njegova svijest poslana unatrag u prošlost ga je sjećao na sve barem dok putovanje nije prestalo.

Je li Wolverine otac Quicksilvera?

Nikada nije službeno potvrđeno da su Scarlett Witch i Quicksilver bili Wolverineova djeca. Ali, snažno se implicira da je to mogućnost. Njegov odnos s Magdom mogao je vrlo dobro dovesti do toga da Logan bude stvarni otac moćnih blizanaca umjesto Magneta.

Tko igra Quicksilver u Xmen Origins Wolverine?

Evan Peters portretirao Petera Maximoffa/Quicksilvera u filmovima X-Men: Days of Future Past, X-Men: Apocalypse, Deadpool 2 i X-Men: Dark Phoenix.

Koga je Logan vidio u Danima prošlosti budućnosti?

Wolverine ide vidjeti Profesor X. Objašnjava Profesoru da se ne sjeća ničega o zadnjih 50 godina. Sjeća se izvorne vremenske linije i sjeća se putovanja u prošlost i potonuća na dno Potomaca.

Preporučeni: