Kome je zeleno drvo prodalo?

Sadržaj:

Kome je zeleno drvo prodalo?
Kome je zeleno drvo prodalo?

Video: Kome je zeleno drvo prodalo?

Video: Kome je zeleno drvo prodalo?
Video: Белые росы (1983) 2024, Ožujak
Anonim

Green Tree kupila je W alter Investment Management Corp. u srpnju 2011.

Jesu li Green Tree i Ditech ista tvrtka?

31. kolovoza 2015. Green Tree Servicing je postao ditech, a W alter company. Da biste saznali više o ovom prijelazu s Green Tree na ditech, posjetite www.ditech.com.

Koga je Ditech otkupio?

(NYSE: NRZ, “New Residential”, “Tvrtka”), vodeći pružatelj kapitala i usluga za industriju hipotekarnih i financijskih usluga, objavio je danas da je završio je stjecanje odabrane imovine od Ditech Holding Corporation i Ditech Financial LLC (zajedno "Ditech").

Što se događa s mojom hipotekom kod Ditecha?

Je li Ditech prestao raditi i što se dogodilo s mojim kreditom? Ditech je prekinuo svoje poslovanje i više ne pruža kredite. Promijenjena je tvrtka koja sada servisira vaš zajam i adresa na koju biste trebali slati uplate. … Komunikacije i uplate za vaš zajam trebale bi biti poslane novoj servisnoj tvrtki.

Zašto sam dobio ček od Ditechovih imanja?

The Wind Down Estate of Ditech distribuira sredstva iz neunovčenih čekova plativih zajmoprimcima s hipotekarnim kreditima koje je ranije servisirao Ditech. Ako vjerujete da imate sredstva povezana s neunovčenim čekom koji bi mogao pripadati vama, provjerite našu web stranicu na

Preporučeni: